Tässä kun nyt pitäisi tuo viimonen 4-5kg rutistettua ihannepainoon, niin meinasin vauhdittaa tilannetta kokeilemalla L-karnitiinia. Sellaista ainetta siis joka muuttaa kehossa olevaa rasvaa energiaksi, ainakin väittävät niin. Tosi tiukassa tuntuu ko aine olevan saada jauhemaisena. Kalliina pillereinä ja juomana on kyllä ja semmoisina missä on kymmentä muuta ainetta samassa mukana. Ea vaan halua ku jauheena ja ilman lisiä.

Tänään navanympärys on 93cm, että onhan siihen parin sentin kavennus tullut kuukaudessa urheilulla ja ravinnon tarkkailullakin. Vajaan vuoden vanhat farkut meni vaihtoon, kun niin jo roikkuivat päällä ja tilalle tuli 3cm kapeammat, kun vyötäröt siis laittoi päällekkäin.

Semmoiseen laskukaavaan olen omalla kohdalla tullut, että 2kg painoa vähenee kropasta yhtä senttiä kohden vyötäröltä. Joten paljon hitaampaa edistymistä tapahtuu mittanauhalla mittaamalla ku vaakalla seuraillessa.

Matalasykkeistä liikuntaa vaan lähes päivittäin, siinä se on rasvanpolton salaisuus. Siinä se jumppapalloilu on huippu laji. Samoin kävely ja kuntopyörä, mutta mielestäni ne on aika tylsiä lajeja heh. Kertokaa lisää mielekkäitä matalasykkeisiä lajeja ,joissa kuitenkin hiki irtoaa tunnin treenissä.