No ei ne nyt ihan älyttömästi kai ole hiipuneet nämä mun vähäiset voimavarani heh, mutta taas tässä aamulla viideltä kun vetelin taljaa ja punnersin vinopenkistä, niin huomaa sitä kehittyvänsä painojen määrän suhteen salilla,mutta jaksaminen hiipuu. Alkaa homma mennä liiaksi kehonrakennuspuolelle (anteeksi nyt tässä vaiheessa vaan heiltä siis) ,eli proteiinilla jaksaa tehdä 5 maximitoistoa, mutta sitten ei jaksa pitkäaikaista rasitusta (jota normaalissa elämässä joskus tarvii). Eli alkaa taas karppaajaakin kiinnostaan ne paljon parjatut hiilarit.

Ainakin omalla kohdalla tässä syntyy uus otsikko elämäntapakirjaani, kun oivalsin GLYKEMIAINDEKSIN !!! Nooh,ei se nyt ehkä nuin ihana asia oo,mutta aika tärkeä yleisen jaksamisen ja olotilan kannalta. Eli hitaat hiilarit, joiden glykemiaindeksi (vaikea sana) on alle 55 auttaa pitkäkestoiseen jaksamiseen, eivätkä anna samanlaista sokerihumalaa kuin nopeat hiilarit. Aionkin nyt alkaa lisäämään hitaita hiilareita ruokavaliooni ja tarkkailla miten se vaikuttaa pitkäkestoiseen jaksamiseeni. Nyt tähän saakka kuurissani mitään hiilareita ei ole tullut päivässä juuri ollenkaan.

Nopeat hiilarit antaa jo heti syönnin päälle ähkyn tunteen ja sen päälle päikkärit maistuukin ja puolentunnin päikkärien päästä onkin jo huutava nälkä. Käy syömässä grillillä hamppari ranskiksilla jos et usko :)